Cotlete de berbecuţ cu ghimbir

Printeaza

O reteta de cotlete de berbecut cu ghimbir din: usturoi, ghimbir, zeama de lamaie, ulei de masline, pudra de chilli, chimion si cotlete de berbecut.

Ingrediente:

  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita pudra de chilli
  • 1 lingurita de chimion
  • 8 cotlete de berbecut

 

Mod de preparare:

Se pune usturoiul într-un bol împreună cu ghimbirul, zeama de lămâie, uleiul, condimentele, se amestecă şi se asezonează. Se mixează cu blenderul, apoi se acoperă carnea de miel cu sosul format. Se lasă la marinat în frigider timp de câteva ore sau peste noapte.

Se încinge grătarul şi se frig cotletele trei minute pe fiecare parte, până se pătrund, dar încă să fie roz şi zemoase în centru.

Cotlete de berbecuţ cu ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.