Cotlete de berbecuţ cu ghimbir
PrinteazaO reteta de cotlete de berbecut cu ghimbir din: usturoi, ghimbir, zeama de lamaie, ulei de masline, pudra de chilli, chimion si cotlete de berbecut.
- 4 catei de usturoi, zdrobiti
- 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita pudra de chilli
- 1 lingurita de chimion
- 8 cotlete de berbecut
Mod de preparare:
Se pune usturoiul într-un bol împreună cu ghimbirul, zeama de lămâie, uleiul, condimentele, se amestecă şi se asezonează. Se mixează cu blenderul, apoi se acoperă carnea de miel cu sosul format. Se lasă la marinat în frigider timp de câteva ore sau peste noapte.
Se încinge grătarul şi se frig cotletele trei minute pe fiecare parte, până se pătrund, dar încă să fie roz şi zemoase în centru.
Cotlete de berbecuţ cu ghimbir
Pofta buna!