Crema de urzici cu peste afumat
PrinteazaCrema de urzici cu peste afumat din: ceapa, spanac, frunze de urzica, unt, sare, piper, verdeata, supa de pui, smantana si somon afumat.
Ingrediente:
- doua cepe mici
- 150 g spanac
- 100 g frunze de urzica
- 50 g unt
- sare
- piper
- verdeata proaspata
- 800 ml supa clara de pui
- 200 ml smantana
- 150 g somon afumat
Mod de preparare:
Căleşte ceapa tocată în unt, adaugă spanacul, urzicile şi supa de legume. Condimentează cu sare şi piper şi lasă să dea un clocot.
Mixează verdeţurile cu două linguri de smântână până desvin piure. Fierbe supa-cremă până devine grocasă.
Când o serveşti, adaugă în fiecare bol câteva fâşii de somn afumat, un „moţ” de frişcă neîndulcită şi verdeaţă proaspătă.
Crema de urzici cu peste afumat
Pofta buna!