Crema de urzici cu peste afumat

Printeaza

Crema de urzici cu peste afumat din: ceapa, spanac, frunze de urzica, unt, sare, piper, verdeata, supa de pui, smantana si somon afumat.

Ingrediente:

  • doua cepe mici
  • 150 g spanac
  • 100 g frunze de urzica
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • verdeata proaspata
  • 800 ml supa clara de pui
  • 200 ml smantana
  • 150 g somon afumat

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa tocată în unt, adaugă spanacul, urzicile şi supa de legume. Condimentează cu sare şi piper şi lasă să dea un clocot.

Mixează verde­ţurile cu două linguri de smântână până desvin piure. Fierbe supa-cremă până devine grocasă.

Când o serveşti, adaugă în fiecare bol câteva fâşii de somn afumat, un „moţ” de frişcă neîndulcită şi verdeaţă proaspătă.

Crema de urzici cu peste afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.