Perisoare in sos de rosii din: piept de curcan, ceapa, morcov, orez, ou, paine, lapte, sare, rosii, zahar, frunze de telina si sare.
Ingrediente:
1 piept de curcan
1 ceapa
1 morcov
1 cescuta cu orez fiert
1 ou
2-3 felii de paine
1 cescuta cu lapte
sare
pentru sosul de rosii:
1 kg rosii
2 linguri cu faina
1 lingurita cu zahar
cateva frunze de telina
sare
Mod de preparare:
Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu ceapa. Amesteci apoi compoziţia cu orezul fiert, morcovul ras, pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă şi oul bătut cu sare şi piper.
Cu palmele umede, modelezi perişoare şi le fierbi în apă cu sare. între timp, decojeşti roşiile şi le treci printr-o sită deasă.
Laşi pe foc cam 15 minute. Rumeneşti făina în ulei, apoi stingi totul cu sucul de roşii fierbinte.
Potriveşti gustul de sare şi zahăr. Adaugi frunzele de ţelină tocată fin şi laşi pe foc câteva minute, până se îngroaşă sosul.
Perisoare cu sos si masline din: carne tocata de pui sau vitel, supa, lapte, masline, patrunjel, ceapa, sare, piper alb, smantana, branza topita. Ingrediente: 500 g carne tocată de pui sau vițel 250 ml supă de legume 250 ml lapte 100 g măsline verzi fără sâmburi 1 ou 2 felii de franzelă veche de o […]
Perisoare de curcan cu sos din: piept de curcan, ceapa, orez, patrunjel, ou, sare, piper, rosii, usturoi, bulion, chimen, patrunjel. Ingrediente: Pentru perisoare: 500 g piept de curcan tocat 1 ceapă 2 linguri cu orez 1/2 legătură de pătrunjel 1 ou sare piper Pentru sos: 1 conservă cu roşii decojite 1 ceapă 2 linguri cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.