Spaghete picante

Printeaza

Spaghete picante

IngredienteSpaghete picante

  • 3 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 3 ardei iuţi roşii
  • 500 g spaghetti
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 70 g parmezan

Preparare:

Curăţaţi usturoiul, tăiaţi-l feliuţe. Spălaţi pătrunjelul, tocaţi-l mărunt. Tăiaţi ardeiul iute pe lung. îndepărtaţi seminţele cu un cuţit, îndepărtaţi şi nervurile albe din interior, tăiaţi-i cuburi mici.

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, încingeţi uleiul într-o tigaie şi căliţi usturoiul şi ardeiul iute. Adăugaţi pătrunjelul şi condimentaţi totul cu sare şi piper.

Scoateţi pastele din apă cu un cleşte pentru spaghetti, lăsaţi-le să se scurgă şi aşezaţi-le în tigaie, adăugaţi şi puţin din apa de fiert. Amestecaţi, la final presăraţi parmezan şi ornaţi totul cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • spaghete picante

1 comentariu

  1. Foarte bune spaghetele, Eu am folosit busuioc in loc de patrunjel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.