Spaghete picante
PrinteazaSpaghete picante
- 3 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 3 ardei iuţi roşii
- 500 g spaghetti
- sare, piper
- 4 linguri ulei de măsline
- 70 g parmezan
Preparare:
Curăţaţi usturoiul, tăiaţi-l feliuţe. Spălaţi pătrunjelul, tocaţi-l mărunt. Tăiaţi ardeiul iute pe lung. îndepărtaţi seminţele cu un cuţit, îndepărtaţi şi nervurile albe din interior, tăiaţi-i cuburi mici.
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, încingeţi uleiul într-o tigaie şi căliţi usturoiul şi ardeiul iute. Adăugaţi pătrunjelul şi condimentaţi totul cu sare şi piper.
Scoateţi pastele din apă cu un cleşte pentru spaghetti, lăsaţi-le să se scurgă şi aşezaţi-le în tigaie, adăugaţi şi puţin din apa de fiert. Amestecaţi, la final presăraţi parmezan şi ornaţi totul cu pătrunjel.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spaghete picante
Foarte bune spaghetele, Eu am folosit busuioc in loc de patrunjel.