Patratele crocante

Printeaza

Patratele crocante din: alune de padure, miere, scortisoara, galbenus si fulgi de porumb.

Ingrediente:

  • 400 g alune de padure
  • 4-5 linguri miere
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 galbenus foarte proaspat
  • 250 g fulgi de porumb

 

Mod de preparare:

Macinati 200 g alune si pisati mai mare restul. Amestecati mierea cu galbenusul si scortisoara si apoi adaugati alunele pisate si macinate.

In functie de marimea galbenusului cantitatea de miere poate sa fie mai mare sau mai mica.

Trebuie sa obtinem un amestec mai tare pe care intindeti-l intr-o foaie uniforma ca grosime, pe un strat de fulgi de porumb pisati cat mai marunt.

Apasati foaia pe pesmetul de cereale, pentru ca aceasta sa se lipeasca de foaie.

Taiati foaia in patratele dupa ce s-a racit la frigider pana a doua zi.

 

Patratele crocante

Pofta buna!

 

 

Hering Delicios în Sos de Muștar

Hering Delicios în Sos de Muștar – e o rețetă clasică, perfectă pentru cei care își doresc să adauge un twist interesant la felurile de mâncare pe bază de pește. Acest preparat combină savoarea bogată a heringului cu o notă picantă de muștar, oferind un echilibru perfect între gusturile puternice și finețea peștelui. Ideal pentru […]

Unguent de tătăneasă pentru fracturi și entorse

Unguent de tătăneasă pentru fracturi și entorse: Remediu natural pentru recuperare rapidă. Tătăneasa (Symphytum officinale) este cunoscută în medicina tradițională pentru capacitatea sa de a grăbi vindecarea fracturilor, entorselor și a altor leziuni osoase sau articulare. Bogată în alantoină, o substanță ce stimulează regenerarea celulară și reduce inflamația, tătăneasa este folosită de secole sub formă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.