Curcan in gutui
PrinteazaCurcan in gutui din: gutui, carne de curcan, ceapa rosie, dovleac, ulei, vin rosu, sare si piper.
- 4 gutui mari
- 400 g carne de curcan
- 1 ceapa rosie
- 100 g dovleac
- 2 linguri ulei
- 100 ml vin rosu
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tocaţi carnea mărunt. Tocati ceapa şi dovleacul cât mai mărunt şi căliţi-le împreună, cu puţină sare şi piper, în ulei.
Când s-au înmuiat, amestecati-le cu carnea tocată. Condimentaţi şi umpleţi cu acest amestec gutuile cărora le-aţi eliminate cotoarele şi partea lemnoasă.
Puneti-le la cuptor, la foc potrivit, într-un vas termorezistent, cu vinul amestecat cu putină apă.
La servire, puneţi câte o gutuie umplută pe câte o felie de pâine prăjită înmuiată în sosul de vin format în tavă.
Curcan in gutui
Pofta buna!
Nu-mi plac gutuile