Curcan in gutui

Printeaza

Curcan in gutui din: gutui, carne de curcan, ceapa rosie, dovleac, ulei, vin rosu, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 gutui mari
  • 400 g carne de curcan
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g dovleac
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi carnea mărunt. Tocati ceapa şi dovleacul cât mai mărunt şi căliţi-le împreună, cu puţină sare şi piper, în ulei.

Când s-au înmu­iat, amestecati-le cu carnea tocată. Condimentaţi şi umpleţi cu acest amestec gutuile cărora le-aţi eliminate cotoarele şi partea lemnoasă.

Puneti-le la cuptor, la foc potrivit, într-un vas termorezistent, cu vinul amestecat cu putină apă.

La servire, puneţi câte o gutuie umplută pe câte o felie de pâine prăjită înmuiată în sosul de vin format în tavă.

Curcan in gutui

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.