Ingheţată cu iaurt şi căpşune
PrinteazaIngheţată cu iaurt şi căpşune
- 300 g iaurt
- 400 g căpşune
- 100 g frişcă bătută
- 1 lămâie
- 4-5 linguri zahăr
- 2 plicuri zahăr vanilat
Mod de preparare:
Speli bine căpşunele, le cureţi, apoi le tai bucăţele şi le pui într-un castron. Le stropeşti cu zeama de lămâie, le presari cu zahăr şi zahăr vanilat şi le dai la frigider pentru 10-15 minute.
Când s-a topit zahărul, le pasezi, le amesteci cu iaurtul şi torni îngheţata în cupe pe care le dai la congelator pentru 2-3;ore. Ornezi apoi îngheţata cu căpşune şi frişcă şi o aduci la masă.
Ingheţată cu iaurt şi căpşune
Poftă bună!
Sa fac si eu inghetata pentru fetita mea. E un desert usor si bun.