Ingheţată cu iaurt şi căpşune

Printeaza

Ingheţată cu iaurt şi căpşune

Ingrediente:Inghetata cu iaurt si capsune

  • 300 g iaurt
  • 400 g căpşune
  • 100 g frişcă bătută
  • 1 lămâie
  • 4-5 linguri zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Speli bine căpşunele, le cureţi, apoi le tai bucăţele şi le pui într-un castron. Le stropeşti cu zeama de lămâie, le presari cu zahăr şi zahăr vanilat şi le dai la frigider pentru 10-15 minute.

Când s-a topit zahărul, le pasezi, le amesteci cu iaurtul şi torni îngheţata în cupe pe care le dai la congelator pentru 2-3;ore. Ornezi apoi îngheţata cu căpşune şi frişcă şi o aduci la masă.

Ingheţată cu iaurt şi căpşune

Inghetata cu iaurt si capsune

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu inghetata pentru fetita mea. E un desert usor si bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.