Castelul Mocca

Printeaza

Castelul Mocca

Castelul Mocca

Ingrediente:

  • 300 g fructe uscate (smochine, stafide, coajă de portocală glasată)
  • 50 g biscuiţi populari
  • 300 g zahăr pudră
  • 2 gălbenuşuri de ou
  • 150 g unt
  • esenţă de rom
  • 2 linguri cu cacao
  • 2 linguriţe cu cafea
  • o mână cu rahat
  • 1 pahar cu îngheţată
  • 100 g frişca bătută

 

Mod de preparare:

Pui smochinele şi stafidele în apă cu esenţă de rom. Laşi câteva minute, timp în care freci untul, zahărul şi oul până devin spumă. Amesteci acum cu cacaua, cafeaua şi biscuiţii daţi pe răzătoarea mică.

Castelul Mocca.jpg Castelul Mocca1.jpg

Când pasta devine omogenă, adaugi fructele şi coaja de portocală. Pui rahatul tăiat foarte mărunt şi amesteci foarte-foarte bine. Este momentul să guşti. Dacă simţi nevoia, mai poţi adăuga puţin zahăr pudră!

Castelul Mocca2.jpg

Formezi mici discuri din compoziţie, câte trei pentru fiecare porţie, pe care le dai la rece. Laşi o oră, apoi scoţi, pui umplutura din îngheţată, frişca şi serveşti imediat.

Castelul Mocca3.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.