Supă cu carne de raţă si varză

Printeaza

 Supă cu carne de raţă si varză

Ingrediente:Supă cu carne de raţă si varză

  • pulpele şi aripile de la o raţă
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 cepe
  • condiment
  • 1/4 varză

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, morcovii şi ceapa, tai cartofii şi morcovii cubuleţe şi o ceapă o laşi întreagă, iar restul o tai mărunt. Speli şi varza şi o tai mărunt (nu o dai pe răzătoarea cu ochiuri mari).

Pui apoi carnea la fiert şi dacă raţa e mai bătrână o fierbi mai mult înainte de a adău­ga legume. După 20-25 de minute adaugi şi legumele tăiate.

După ce au fiert, pui condiment cât să potriveşti de sărată şi, dacă-ţi place, puţină verdeaţă tăiată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.