Tarte sărate

Printeaza

Tarte sărate 

Ingrediente:Tarte sărate

Aluat tarte:

  • 300 g brânză de vaci
  • 1 pachet margarină
  • 250 g făină
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 200 g parizer
  • 200 g caşcaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 ouă
  • pastă de roşii

 

Mod preparare aluat:

Intr-un cas­tron freci bine brânza de vaci, apoi o amesteci cu margarina, făina şi sarea. Obţii un aluat din care faci bulgăraşi cât o nucă. Ungi apoi formele mici de tarte cu margarina, pui câte un bulgăraş de aluat în fiecare formă şi-l întinzi bine.

Mod preparare umplutura:

Baţi bine ouăle, apoi adaugi parizerul tăiat cubuleţe, caşcavalul ras şi ciupercile tocate. Din această compoziţie pui câte o linguriţă în fiecare tartă. Deasupra torni puţină pastă de roşii. Tartele astfel umplute le pui în tava de aragaz şi le coci circa 20 de minute la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.