Plăcintă cu caş

Printeaza

Plăcintă cu caş Placinta cu cas

Inngrediente:

  • 1/2 kg făină
  • 25 g drojdie proaspătă
  • 1 cană apă caldă
  • sare
  • 1/4 pachet mar­garină
  • 1/2 kg caş
  • 1 legătură mărar
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Faci o maia din drojdie proaspătă, 1 lingură făină şi puţină apă caldă şi o laşi să dospească 10 minute. 0 torni peste făină, pui 1 linguriţă de sare, torni câte puţină apă caldă, frămânţi şi la sfârşit adaugi margarina şi mai frămânţi puţin.

Laşi aluatul să crească 20-25 de minute, la căldură. între timp, amesteci caşul cu ouăle,  mărarul tăiat fin şi sare după gust. Când aluatul a crescut întinzi într-o foaie cu care tapetezi o formă rotundă astfel încât să rămână oi margine de 1 cm şi pe dinafară.

Torni apoi com­poziţia de brânză, o întinzi’ uniform şi întorci marginile de aluat înăuntru. Dai plăcinta la cuptor, pentru 30 35 de minute.

Plăcintă cu caş

Placinta cu cas

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • placinta cu cas

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.