Escalop de vitel

Printeaza

Escalop de vitel din: nuca de vitel, unt, faina, zarzavat, pasta de rosii, vin madera, sos spaniol, sare si piper.

Ingrediente:

  • 800 g nuca de vitel (mijlocul pulpei, fara zgarciuri si tendoane)
  • 250 g unt
  • 30 g faina
  • 100 g zarzavat
  • 25 g pasta de rosii
  • 200 ml vin Madera
  • 400 g sos spaniol
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Stergeti carnea si taiati-o in felii subtiri, egale. Incingeti untul si prajiti bucatile de carne sarrate, piperate si trecute prin faina. Rumeniti-le pe ambele parti, apoi scoateti-le si puneti-le in sos spaniol. Inainte de a pune carnea prajita in sosul spaniol, puneti in acesta ciupercile taiate in felii subtiri si vinul Madera.

Lasati-le sa fiarba 10 minute si abia apoi adaugati carnea, chiar inainte de momentul servirii.

Escalop de vitel

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • nuca de vitel

1 comentariu

  1. escalop de vitel n-am mai mancat de ceva timp, ia sa mai gatesc si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.