Escalop de vitel
PrinteazaEscalop de vitel din: nuca de vitel, unt, faina, zarzavat, pasta de rosii, vin madera, sos spaniol, sare si piper.
- 800 g nuca de vitel (mijlocul pulpei, fara zgarciuri si tendoane)
- 250 g unt
- 30 g faina
- 100 g zarzavat
- 25 g pasta de rosii
- 200 ml vin Madera
- 400 g sos spaniol
- sare
- piper
Mod de preparare:
Stergeti carnea si taiati-o in felii subtiri, egale. Incingeti untul si prajiti bucatile de carne sarrate, piperate si trecute prin faina. Rumeniti-le pe ambele parti, apoi scoateti-le si puneti-le in sos spaniol. Inainte de a pune carnea prajita in sosul spaniol, puneti in acesta ciupercile taiate in felii subtiri si vinul Madera.
Lasati-le sa fiarba 10 minute si abia apoi adaugati carnea, chiar inainte de momentul servirii.
Escalop de vitel
Pofta buna!
Incoming search terms:
- nuca de vitel
escalop de vitel n-am mai mancat de ceva timp, ia sa mai gatesc si eu 🙂