Carnaciori de curcan cu sparanghel in jambon

Printeaza

Carnaciori de curcan cu sparanghel in jambon din: carnaciori de curcan, sparanghel, jambon, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g carnaciori de curcan
  • 500 g sparanghel proaspat
  • 200 g jambon (felii subtiri)
  • 50 ml ulei de masline
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper proaspat

 

Mod de preparare:

Tăiaţi câmăciorii în segmente de 10-12cm. Curăţaţi sparanghelul, tăiati-i partea lemnoasă, dinspre rădăci­nă, spălaţi-l şi scurgeţi-l de apă.

Puneţi câte un cârnă-cior şi un fir de sparanghel pe o felie de jambon, rulaţi jambonul şi puneţi pacheţelul astfel pregătit într-o tavă, pe hârtie de copt.

Pisaţi usturoiul, amestecaţi-l cu uleiul şi zeama de lămâie şi stropiţi cu acesta pacheţelele din tavă.

Presăraţi-le cu sare şi piper proaspăt măcinat, apoi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi la foc potrivit, spre mare circa 30 de minute. Serviţi câte 3 pacheţele la o porţie.

Carnaciori de curcan cu sparanghel in jambon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sa-mi dai si mie carnaciori din astia 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.