Rosioare in pergament, cu pesto, coapte la aburi
PrinteazaRosioare in pergament, cu pesto, coapte la aburi din: roisoare, ulei de masline, sare, piper, pesto, usturoi, parmezan, seminte de pin, ulei de masline, busuioc si sare.
- 4 rosioare
- 4 lingurite ulei de masline
- sare
- piper
- 4 linguri pesto
- pesto
- 20 g usturoi
- 200 g parmezan
- 20 g seminte de pin
- 100 ml ulei de masline
- 200 g busuioc macinat
- sare
Mod de preparare:
Pregătiţi 4 bucăţi de hârtie de pergament, suficient de mari cât să cuprindă peştele de cel puţin două ori. Condimentaţi şi ungeţi peştele cu ulei de măsline şi sos pesto. Pentru a obţine sosul pesto mixaţi toate ingredientele într-un blender până devin cremă, împachetaţi peştele în hârtie de pergament. Gătiţi peştele la cuptorul cu aburi.
Rosioare in pergament, cu pesto, coapte la aburi
Pofta buna!
n-am mancat astfel de peste, are oase?