Rosioare in pergament, cu pesto, coapte la aburi

Printeaza

Rosioare in pergament, cu pesto, coapte la aburi din: roisoare, ulei de masline, sare, piper, pesto, usturoi, parmezan, seminte de pin, ulei de masline, busuioc si sare.

Ingrediente:Rosioare_in_pergament_cu_pesto_coapte_la_aburi

  • 4 rosioare
  • 4 lingurite ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 4 linguri pesto
  • pesto
  • 20 g usturoi
  • 200 g parmezan
  • 20 g seminte de pin
  • 100 ml ulei de masline
  • 200 g busuioc macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregătiţi 4 bucăţi de hârtie de pergament, suficient de mari cât să cuprindă peştele de cel puţin două ori. Condimentaţi şi ungeţi peştele cu ulei de măsline şi sos pesto. Pen­tru a obţine sosul pesto mixaţi toate ingre­dientele într-un blender până devin cremă, împachetaţi peştele în hârtie de pergament. Gătiţi peştele la cuptorul cu aburi.

Rosioare in pergament, cu pesto, coapte la aburi

Rosioare_in_pergament_cu_pesto_coapte_la_aburi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. n-am mancat astfel de peste, are oase?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.