Mancare de ceapă şi carne de viţel

Printeaza

 Mancare de ceapă şi carne de viţel

 

Ingrediente:Mancare de ceapa si carne de vitel

  • 500 g carne de viţel
  • 7 legături ceapă verde
  • 4-5 boabe de piper
  • 1-2 foi de dafin
  • condimente
  • ulei
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine carnea, o tai bucăţi, o pui la fiert în apă cu puţin condi­ment şi o laşi pe foc aproximativ 1 oră. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi când s-a înmuiat, adaugi carnea fiartă şi apă cât să le acopere.

Pui şi piperul, foile de dafin şi laşi pe foc. Când au fiert bine carnea şi ceapa, adaugi făina desfăcută într-o ceaşcă de apă şi potriveşti gustul de condiment dacă mai e nevoie.

Mancare de ceapă şi carne de viţel

Mancare de ceapa si carne de vitel

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.