Mancare de ceapă şi carne de viţel
PrinteazaMancare de ceapă şi carne de viţel
- 500 g carne de viţel
- 7 legături ceapă verde
- 4-5 boabe de piper
- 1-2 foi de dafin
- condimente
- ulei
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Cureţi şi speli bine carnea, o tai bucăţi, o pui la fiert în apă cu puţin condiment şi o laşi pe foc aproximativ 1 oră. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi când s-a înmuiat, adaugi carnea fiartă şi apă cât să le acopere.
Pui şi piperul, foile de dafin şi laşi pe foc. Când au fiert bine carnea şi ceapa, adaugi făina desfăcută într-o ceaşcă de apă şi potriveşti gustul de condiment dacă mai e nevoie.
Mancare de ceapă şi carne de viţel
Poftă bună!