Ruladă de omlete
PrinteazaRuladă de omlete
- 12 ouă
- 2 linguri bulion
- 2-3 fire de ceapă verde
- 1 legătură pătrunjel sau mărar
- 150 g caşcaval ras
- 1/2 linguriţă boia iute
- 30 g unt
- 3 linguri ulei
- sare
- piper după gust
Mod de preparare:
In 3 castroane diferite spargi câte 4 ouă, pui sare, piper şi le baţi. Intr-un castron adaugi bulion şi boia, în altul ceapă şi pătrunjel (sau mărar) şi în al treilea pui 50 g de caşcaval ras.
Prăjeşti fiecare omletă în tigaie unde pentru fiecare pui 10 g unt şi 1 lingură de ulei. După prăjire presari fiecare omletă cu caşcavalul rămas şi aşezi omletele una peste cealaltă.
Rulezi omletele strâns într-o folie de aluminiu sau hârtie pentru copt. Le laşi la rece pentru 2 ore. In momentul servirii tai felii pe care le aşezi pe farfurii, alăturând legume crude de sezon drept salată.
Ruladă de omlete
Poftă bună!