Ruladă de omlete

Printeaza

Ruladă de omlete 

Ingrediente:Rulada de omlete

  • 12 ouă
  • 2 linguri bulion
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel sau mărar
  • 150 g caşcaval ras
  • 1/2 linguriţă boia iute
  • 30 g unt
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

In 3 castroane diferite spargi câte 4 ouă, pui sare, piper şi le baţi. Intr-un cas­tron adaugi bulion şi boia, în altul ceapă şi pătrun­jel (sau mărar) şi în al treilea pui 50 g de caşcaval ras.

Prăjeşti fiecare omletă în tigaie unde pentru fiecare pui 10 g unt şi 1 lingură de ulei. După prăjire presari fiecare omletă cu caşcavalul rămas şi aşezi omletele una peste cealaltă.

Rulezi omletele strâns într-o folie de aluminiu sau hârtie pentru copt. Le laşi la rece pentru 2 ore. In momentul servirii tai felii pe care le aşezi pe farfurii, alăturând legume crude de sezon drept salată.

Ruladă de omlete

Rulada de omlete

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.