Rulada cu ou si spanac
PrinteazaRulada cu ou si spanac din: aluat frantuzesc, ou, cimbru, spanac, ceapa verde, muschi de porc, oua, sare si cascaval.
- 500 g aluat frantuzesc
- un ou pentru uns
- cimbru pentru ornat
pentru umplutura:
- 400 g spanac fiert
- 2 legaturi ceapa verde
- 200 g muschi de porc
- 6 oua
- sare
- 150 g cascaval sau branza mozzarella
Mod de preparare:
Se scoate aluatul să se dezgheţe la temperatura camerei şi se pun trei ouă să fiarbă. Separat, se rade caşcavalul. Se taie muşchiul de porc şi se căleşte în uleiul încins împreună cu ceapa şi spanacul. După ce au scăzut, se lasă să se răcească la temperatura camerei.
In această compoziţie şe adaugă ouăle crude şi caşcavalul. Se întinde foaia şi se umple cu toată compoziţia. Se ornează cu ouăle tari astfel încât, atunci când se va tăia, să aibă un aspect plăcut. Se rulează cu atenţie să nu rămână goluri, se strânge la capete, se unge cu ou bătut, se presară cimbru şi se bagă în cuptor.
Se ornează cu diferite ierburi aromatice. Se serveşte cu salată de roşii.
Rulada cu ou si spanac
Pofta buna!
Arata foarte bine rulada asta!