Rulada cu ou si spanac

Printeaza

Rulada cu ou si spanac din: aluat frantuzesc, ou, cimbru, spanac, ceapa verde, muschi de porc, oua, sare si cascaval.

Ingrediente:Rulada_cu_ou_si_spanac

  • 500 g aluat frantuzesc
  • un ou pentru uns
  • cimbru pentru ornat

pentru umplutura:

  • 400 g spanac fiert
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 200 g muschi de porc
  • 6 oua
  • sare
  • 150 g cascaval sau branza mozzarella

 

Mod de preparare:

Se scoate aluatul să se dezghe­ţe la temperatura camerei şi se pun trei ouă să fiarbă. Separat, se rade caşcavalul. Se taie muşchiul de porc şi se căleşte în uleiul încins împreună cu ceapa şi spanacul. După ce au scăzut, se lasă să se răcească la temperatura camerei.

In această compoziţie şe adaugă ouăle crude şi caşcavalul. Se întinde foaia şi se umple cu toată compoziţia. Se ornează cu ouăle tari astfel încât, atunci când se va tăia, să aibă un aspect plăcut. Se rulează cu atenţie să nu rămână goluri, se strânge la capete, se unge cu ou bătut, se presară cimbru şi se bagă în cuptor.

Se ornează cu diferite ierburi aromatice. Se serveşte cu salată de roşii.

Rulada cu ou si spanac

Rulada_cu_ou_si_spanac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine rulada asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.