Rulouri de prosciutto cu sparanghel

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu:prosciutto, sparanghel, parmezan, smantana, faina, unt, lapte, sare.

Ingrediente:

  • sparanghel proaspăt
  • prosciutto feliat
  • parmezan
  • smântână
  • făină
  • unt
  • lapte
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se prepară sosul bechamel astfel: se topeşte untul şi peste se presară făina, cu atenţie pentru a nu forma cocoloaşe, se adaugă uşor laptele încălzit şi peste se toarnă parmezan ras.

Sosul se prepară la foc mic, amestecând continuu până capătă consistenţă. Separat, se fierbe sparanghelul „al dente”, se strecoară şi se îndepărtează partea tare. Se întind feliile de pro­sciutto şi în fiecare se pun 3-4 bucăţi de sparanghel şi o lingură de sos bechamel.

Se rulează şi se înfige a scobitoare astfel încât să nu se desfacă rulourile. Se unge cu unt o tavă de cuptor, se aşază rulourile şi se stropesc cu smântână. Se bagă la cuptor timp de 10-15 minute, iar la final se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.