Ceai cu mirodenii

Printeaza

Ceai cu mirodenii din: ceai negru, coaja de portocala, ghimbir, amestec de scortisoara, nucsoara, cuisoare, zahar brun si spuma de lapte.

Ingrediente:

  • 4 plicuri ceai negru
  • 1 coaja de portocala
  • 1 felie  subtire de ghimbir
  • 1/2 lingurita amestec de scortisoara
  • nucsoara si cuisoare
  • 4 lingurite zahar brun
  • optional, lapte fierbinte sau spuma de lapte

 

Mod de preparare:

infuzează ceaiul cu toate mirodeniile, iar la sfârşit se strecoară şi se îndulceşte.

E un ceai tare, amar şi parfumat, numai bun pentru a alunga frigul şi a te umple de energie.

 

Ceai cu mirodenii

Ceai_cu_mirodenii

Savurati!

 

 

Cartofi – Beneficii pentru sanatate si retete

Cartofi – Beneficii pentru sanatate si retete. Cartoful (Solanum tuberosum) este o plantă originară din America de Sud și reprezintă una dintre cele mai importante culturi alimentare din lume. Au fost introdusi in Europa în secolul XVI și au devenit rapid o sursă esențială de hrană pentru populație. Această legumă este recunoscută pentru bogăția sa […]

Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan

Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan din: paste, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan. Această mâncare cu arome proaspete de busuioc și gustul sățios al sosului de roșii te va încânta cu siguranță. Poți să o prepari rapid pentru o cină sau […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.