Cartofi – Beneficii pentru sanatate si retete. Cartoful (Solanum tuberosum) este o plantă originară din America de Sud și reprezintă una dintre cele mai importante culturi alimentare din lume. Au fost introdusi in Europa în secolul XVI și au devenit rapid o sursă esențială de hrană pentru populație. Această legumă este recunoscută pentru bogăția sa […]
Ceai cu mirodenii
PrinteazaCeai cu mirodenii din: ceai negru, coaja de portocala, ghimbir, amestec de scortisoara, nucsoara, cuisoare, zahar brun si spuma de lapte.
Ingrediente:
- 4 plicuri ceai negru
- 1 coaja de portocala
- 1 felie subtire de ghimbir
- 1/2 lingurita amestec de scortisoara
- nucsoara si cuisoare
- 4 lingurite zahar brun
- optional, lapte fierbinte sau spuma de lapte
Mod de preparare:
infuzează ceaiul cu toate mirodeniile, iar la sfârşit se strecoară şi se îndulceşte.
E un ceai tare, amar şi parfumat, numai bun pentru a alunga frigul şi a te umple de energie.
Ceai cu mirodenii
Savurati!
Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan
Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan din: paste, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan. Această mâncare cu arome proaspete de busuioc și gustul sățios al sosului de roșii te va încânta cu siguranță. Poți să o prepari rapid pentru o cină sau […]