Tocană de ştevie

Printeaza

Tocană de ştevie 

Ingrediente:

  • 10 legături ştevie
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocană de ştevie: Speli şi fierbi ştevia în apă cu sare. Când e gata o scurgi de apă, dar opreşti o cană de zeamă.

Cureţi, speli şi tai mărunt ceapa şi usturoiul, apoi le căleşti în ulei, adaugi făina şi puţin câte puţin zeama păstrată.

Vei obţine un sos în care pui ştevia fiartă, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper după gust.

Mai laşi tocăniţa câteva minute pe foc, apoi o serveşti cu cartofi fierţi sau orez garnisit cu feliuţe de lămâie.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.