Supă de broccoli cu brânză

Printeaza

Supă de broccoli cu brânză din: broccoli, bacon, ceapa, faina, supa, sare, grasime, branza si chifle.

Ingrediente:

  • 500 g broccoli
  • 100 g bacon
  • 100 g ceapa
  • 20 g faina
  • 1 cub supa
  • sare
  • 40 g grasime
  • 60 g branza rasa
  • 2 chifle

 

Mod de preparare:

Se curăţă broccoli, se spală sub jet de apă şi se taie în bucăţi mici. Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt.

Se curăţă baconul de şorici, după care se taie felii şi se prăjesc până devin crocante. Se adaugă şi ceapa şi se căleşte uşor.

Se adaugă treptat făina şi se mai lasă pu­ţin pe foc. Se adaugă 1,5 l de apă, cubul de supă, se asezonează după gust şi se mai fierbe 20 de minute.

După ce a fiert, se adaugă broccoli şi se mai fierbe cea 5 minute. Intre timp, se prepară crutoanele.

Se taie chiflele (vechi de o zi) în felii de 5 mm grosime. Se ung cu grăsime şi se presară cu brânză rasă.

Se pun în tava de copt, care se bagă în cuptorul preîncălzit la 170 C, timp de cea 15 minute.

Se pun în supă înainte de servire sau se aşază într-un castron separat.

 

Supă de broccoli cu brânză

Supa_de_broccoli_cu_brânza

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.