Dulceaţă de trandafiri

Printeaza

Dulceaţă de trandafiri

Ingrediente:Dulceaţă de trandafiri

  • 1 kg zahăr
  • 250 g petale de trandafiri de dulceaţă

 

Mod de preparare:

Intr-un borcan cu filet, bine spălat şi uscat, aşezi un strat de zahăr, un strat de petale de trandafiri şi tot aşa până umpli borcanul. Ai grijă ca ultimul strat să fie de zahăr.

Decupezi 2-3 bucăţi de hârtie albă, după mărimea gurii bor­canului şi le aşezi apoi peste ultimul strat de zahăr şi înfiletezi capacul.

Dacă borcanul este fără filet, atunci îl acoperi cu o folie dublă de celofan, apoi cu o coală de hârtie albă, îl legi cu sfoară şi îl păstrezi la rece, în loc uscat şi întunecos.

In timpul iernii vei avea o delicioasă dulceaţă de trandafiri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.