Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel
PrinteazaCiuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel din: ciuperci, ceapa rosie, usturoi, ulei, otet balsamic, sare, piper si patrunjel.
- 1 kg ciuperci mici
- 2 cepe rosii
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei
- 3-4 linguri de otet balsamic
- sare
- piper
- 1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
Ciupercile se spală şi se curăţă. Ceapa se curăţă şi se taie feliuţe. Usturoiul se curăţă şi se taie mărunt.
Ciupercile se călesc în ulei încins, se amestecă şi usturoiul, se mai căleşte puţin. Se pune şi oţetul balsamic şi se lasă la foc mic, cea 6 minute, până dă într-un clocot.
Se asezonează cu sare şi piper, se presară pătrunjel şi se poate servi ca aperitiv sau ca salată la cartofi, orez, paste făinoase.
Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel
Pofta buna!