Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel

Printeaza

Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel din: ciuperci, ceapa rosie, usturoi, ulei, otet balsamic, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci_cu_ceapa_rosie_si_patrunjel

  • 1 kg ciuperci mici
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 linguri de otet balsamic
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală şi se curăţă. Ceapa se curăţă şi se taie feliuţe. Usturoiul se curăţă şi se taie mărunt.

Ciupercile se călesc în ulei încins, se amestecă şi usturoiul, se mai căleşte puţin. Se pune şi oţetul balsamic şi se lasă la foc mic, cea 6 minute, până dă într-un clocot.

Se ase­zonează cu sare şi piper, se presară pătrunjel şi se poate servi ca aperitiv sau ca salată la cartofi, orez, paste făinoase.

Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel

Ciuperci_cu_ceapa_rosie_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.