Acordeoane din cartofi

Printeaza

Acordeoane din cartofi din: cartofi, unt, salam, branza topita.

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 50g unt
  • 200g salam
  • 3 triunghiuri de branza topita

 

 

 

Mod de preparare :

Acordeoane din cartofi: Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile. Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, apoi o felie de salam.

E bine ca untul sa fie de la congelator.

Deasupra fiecarui cartof se pune o jumatate de triunghi de branza topita. Fiecare cartof se inveleste in folie de aluminiu.

Se dau la cuptor pentru 25-30 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.