Albisoare cu glazura de lamaie verde

Printeaza

Albisoare cu glazura de lamaie verde din: faina, branza dulce, zahar brun, zahar pudra, limeta, praf de copt, zahar vanilat, lapte, ulei.

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 100 g brânză dulce
  • 6 g zahăr brun
  • 40 g zahăr pudră
  • coajă şi zeamă de limetă
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 lingură lapte 50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Albisoare cu glazura de lamaie verde: Amesteci brânza dulce cu laptele, 4 linguri de ulei şi zahărul brun, până obţii o compoziţie cremoasă, apoi adaugi făina amestecată în prealabil cu praful de copt.

Intinzi aluatul în tavă şi laşi la copt 15 minute, apoi îl tai în bucăţi de 10/14 mm. Omogenizezi zahărul pudră cu zeama de lămâie verde şi ungi albişoarele.

Decorezi cu coajă de limetă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Carpaccio – Istorie, evolutie si variante

Carpaccio este o mâncare italiană clasică care constă în felii foarte subțiri de carne crudă, în general carne de vită sau pește, servite ca aperitiv sau gustare. Iată o scurtă istorie a originii și evoluției carpaccio: Originea Carpaccio: Carpaccio a fost creat pentru prima dată în anii ’50 de […]

 

Supa crema de sparanghel verde

din: sparanghel, unt, usturoi, ceapa, patrunjel, piper, sare, lapte, supa de pui, suc de limeta. Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.