Alge cu sos de portocale
PrinteazaAlge cu sos de portocale din: alge, laptuci, napi, sare, suc de portocale, seminte de susan.
Ingrediente:
- un sfert de ceaşcă alge
- o jumătate de ceaşcă de lăptucă de mare
- trei ceşti de napi
- o jumătate de linguriţă de sare
- un sfert de ceaşcă de suc de portocale
- seminţe de susan
- o lingură de alge, praf
Mod de preparare:
Alge cu sos de portocale: Puneţi algele şi lăptucile de mare la înmuiat în apă, pentru treizeci de minute. Clătiţi şi aruncaţi apa.
Inlăturaţi cozile de la napi. Faceţi sul frunzele şi tocaţi-le mărunt. Presăraţi sare peste napi şi frecaţi. Puneţi sucul de portocale, seminţele de susan şi praful de alge într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Amestecaţi napii, celelalte ingrediente şi sosul într-o salatieră mare, până se acoperă bine. Presăraţi o linguriţă de seminţe de susan.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/alge