Alge cu sos de portocale

Printeaza

Alge cu sos de portocale din: alge, laptuci, napi, sare, suc de portocale, seminte de susan.

Ingrediente:

  • un sfert de ceaşcă alge
  • o jumătate de ceaşcă de lăptucă de mare
  • trei ceşti de napi
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • un sfert de ceaşcă de suc de portocale
  • seminţe de susan
  • o lingură de alge, praf

 

Mod de preparare:

Alge cu sos de portocale: Puneţi algele şi lăptucile de mare la înmuiat în apă, pentru treizeci de minute. Clătiţi şi aruncaţi apa.

Inlăturaţi cozile de la napi. Faceţi sul frunzele şi tocaţi-le mărunt. Presăraţi sare peste napi şi frecaţi. Puneţi sucul de portocale, seminţele de susan şi praful de alge într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Amestecaţi napii, celelalte ingrediente şi sosul într-o salatieră mare, până se acoperă bine. Presăraţi o linguriţă de seminţe de susan.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/alge

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.