Alivanca

Printeaza

Alivanca 

Ingrediente:Alivanca

  • 400 g brânză de vacă
  • 4 ouă
  • 4 linguri mălai
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură unt
  • 1 ceaşcă smântână pentru servit

 

 

Mod de preparare:

Se freacă într-un castron brânza de vacă până devine ca o cremă. Se pun pe rând ouăle, mălaiul, făina, smântâna, untul.

Se pune sare. Se amestecă bine compoziţia şi se toarnă într-o tavă unsă cu unt sau aşternută cu foi de varză.

Se coace la cuptor la foc potrivit. Se taie în bucăţi, se servesc fierbinţi cu smântână proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.