Alivenci cu branza de vaci si smantana

Printeaza

Alivenci cu branza de vaci si smantana

Ingrediente:

  • 450 g brînză de vaci
  • 11/2 lingură făină albă
  • 220 g mălai
  • 120 g unt
  • sare
  • 25 g zahăr
  • 5 ouă
  • 300 g smantană

 

Mod de preparare:

Alivenci cu branza de vaci si smantana: Branză se dă prin sită şi se amestecă cu 80 g unt, 5 ouă, făina, mălaiul, 3 linguri smîntînă, sare şi zahăr.

pune într-o formă unsă bine şi se dă la cuptor moderat 30-35 minute.

răstoarnă pe un platou şi separat se serveşte smîntînă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Importanța Alimentației pentru Sănătatea Tiroidei

Importanța Alimentației pentru Sănătatea Tiroidei. O alimentație echilibrată și nutritivă joacă un rol esențial în susținerea funcției tiroidei. Diversitatea și calitatea alimentelor consumate pot avea un impact direct asupra sănătății tiroidei. Glanda tiroidă, situată în partea anterioară a gâtului, sub laringe, este unul dintre cele mai esențiale organe endocrine din corpul uman. Dimensiunea sa mică […]

Supă de Pui cu Ginkgo Biloba: O Rețetă Inedită pentru Sănătatea ta

Supă de Pui cu Ginkgo Biloba: O Rețetă Inedită pentru Sănătatea ta din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, ciuperci, ginkgo biloba, supa de pui, apa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 2 piepturi de pui, tăiate cubulețe 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 2 teline, tăiate […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.