Aluat cu cartofi

Printeaza

Aluat cu cartofi din: cartofi, faina, gris, ulei, sare.

Ingrediente:Aluat cu cartofi

  • 1 kg de cartofi
  • aproximativ 200-300 g de făină
  • 1 lingură de gris
  • 2 linguri de ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă, se curăţă, se sfărâma, se amestecă cu margarină, făină, gris şi sare. Se frământă fără să se lase să se odihnească.

Se poate folosi la pizza, la plăcinta de ceapă, spa­nac sau varză.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.