Aluat de tarte

Printeaza

Aluat de tarte

Ingrediente:Aluat de tarte

  • 300 g făină
  • 200 g unt
  • 125 g zahăr pisat
  • 2 ouă
  • 1 lămîie
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Turnăm făina pe masă. Păstrăm puţină făină separat. Facem o adîncitură, punem unt, sare, ouăle întregi şi frămîntăm la rece.

Frămîntăm pînă ce aluatul nu se mai lipeşte nici de mînă, nici de masă.

Strîngem tot aluatul la un loc, adăugăm pe cel de pe mîini şi de pe masă, îl presărăm cu făină şi îl punem într-un ca­stron, la răcoare.

Din el facem tartele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.