Cotlete de Porc cu Glazură de Hrean: O Rețetă Picantă și Plină de Gust. Hreanul, cu aroma sa intensă și ușor picantă, conferă o dimensiune nouă suculenței cărnii de porc, transformând o cină obișnuită într-o experiență culinară memorabilă. Ingrediente Cotlete de porc: 4 cotlete, de preferat cu os, pentru mai multă aromă. Hrean ras: 3 […]
Aluat fraged – usor de preparat
PrinteazaAluat fraged – usor de preparat din: unt, zahar, sare, oua, faina, praf de copt, lapte, esenta de rom, coaja de lamaie.
Ingrediente:
- 200 g unt
- zahăr
- 1 praf sare
- 3 ouă
- 250 g făină
- 1/2 linguriţă praf de copt
- puţin lapte
- esenţă de rom
- coajă rasă de lămâie
Mod de preparare:
Aluat fraged – usor de preparat: Untul se freacă cu zahărul până devine spumă, se încorporează ouăle bătute ca pentru omletă şi, puţin câte puţin, făina amestecată cu praful de copt şi sarea, adăugând puţin lapte.
Aluatul trebuie să fie moale, să curgă.
adaugă aromele şi compoziţia se toarnă într-o formă de chec ceva mai lată. Se coace la foc potrivit 40 minute.
lasă să se răcească, apoi se taie în blaturi.
Sirop de anghinare pentru digestie
Sirop de anghinare pentru digestie: Remediu natural pentru stimularea funcțiilor digestive. Anghinarea (Cynara scolymus) este cunoscută pentru proprietățile sale hepatoprotectoare și stimulatoare ale digestiei. Siropul de anghinare ajută la reglarea secrețiilor biliare, susține sănătatea ficatului și îmbunătățește procesul digestiv, fiind un remediu natural eficient împotriva balonării și disconfortului abdominal. Ingrediente 500 g frunze proaspete sau […]
Salată de Ouă cu Hrean și Maioneză
Salată de Ouă cu Hrean și Maioneză: un preparat simplu, dar plin de gust, care combină cremozitatea maionezei cu hreanul. Acest fel de mâncare poate servi ca aperitiv delicios sau ca umplutură pentru sandvișuri, fiind ideal pentru brunch-uri, picnicuri sau ca garnitură la mesele festive. Timp de preparare Pregătire: 10 minute Gătire: 10 minute Total: […]
Savurati!