Amaretto

Printeaza

Amaretto din: apa, zahar, vodca, esent de migdale, visinata, esenta de vanilie.

Ingrediente:

  • 200 ml apă
  • 200 g zahăr tos
  • 100 g zahăr brun
  • 400 ml vodcă
  • 2 linguriţe esenţă de migdale
  • 100 ml vişinată
  • 2 linguriţe esenţă de vanilie

 

 

Mod de preparare Amaretto:

Combini apa cu zahărul tos şi cu cel brun şi aşezi pe foc. Amesteci până când zahărul se dizolvă şi siropul începe să fiarbă.

Dai deoparte şi-l laşi să se răcească 30 de minute.

Adaugi vodca, vişinata, esenţa de vanilie şi pe cea de migdale şi omogenizezi. îl torni într-un recipient din sticlă, pe care-l închizi cu un dop.

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.