Ananas în caramel

Printeaza

O reteta ananas in caramel din: zahar, samburi de pin si fistic

Ingrediente:Ananas în caramel

  • 4 linguri zahăr
  • cate 2 linguri sâmburi de pin şi fistic
  • 75 g fructe de merişoare uscate
  • 1 ananas
  • 2-3 linguri alune caramelizate

Mod de preparare:

încingeţi zahărul cu 2 linguri de apă, tocaţi sâmburii de pin, fisticul şi merişoarele, apoi amestecaţi-le cu zahărul caramelizat. întindeţi-le pe o folie de aluminiu unsă cu ulei şi lăsaţi-le să se închege. 2 Curăţaţi ananasul, tăiaţi-l felioare, apoi bucăăţi potrivite, înfigeţi-le în 8 beţigaşe din lemn pentru frigărui.

Aşezaţi-le într-o tigaie grill unsă cu ulei şi frigeţi-le la foc mare cca. 3 minute pe fiecare parte. Serviţi-le alături de fructele care- melizate pe care le sfărâmaţi mai întâi.

Ananas în caramel

Ananas în caramel

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.