Ananas cu branza de vaci

Printeaza

Ananas cu branza de vaci din: ananas, branza de vaci, zahar, nuca.

Ingrediente:Ananas cu branza de vaci

  • 1 ananas
  • 200 g brânză de vaci dulce
  • 50 g zahăr
  • 50 g de miez de nucă măcinat şi 50 g miez de nucă întreg

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi calota ananasului şi scoateţi pulpa (reţineţi şi partea centrală). Tăiaţi pulpa ananasului în bucăţele.

Amestecaţi brânza cu zahărul, apoi adăugaţi miezul de nucă măcinat şi bucăţi de miez de nucă întregi. La final, amestecaţi bucăţile de ananas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.