Carpaccio de ananas cu inghetata din: ananas, sirop de ananas, inghetata, dulceata. Ingrediente: 100 g ananas proaspăt 100 ml sirop de ananas 2 cupe îngheţată 50 g dulceaţă (toping, frişcă, pişcoturi) Mod de preparare: Se curăţă ananasul, apoi se taie felii foarte subţiri. Se face apoi un sirop din apă, zahăr, mentă. In acest […]
Inghetata de mango cu ananas din: mango, ananas, sirop de porumb, suc de lamaie. Ingrediente: 3 mango 2 cesti ananas, bucati sirop de porumb 1/2 cana 1/4 cană suc de lămâie proaspăt stors Mod de preparare: Pregatiti fructele. Pasati mango și ananasul într-un blender. Se adaugă siropul de porumb și suc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.