Ananas la gratar cu iaurt si fistic

Printeaza

Ananas la gratar cu iaurt si fistic din: ananas, iaurt, miere, lapte, fistic.

Ingrediente:Ananas la gratar cu iaurt si fistic

  • 1 ananas tăiat în bucăţi lungi (degetele)
  • 1 iaurt mic
  • 1 lingură cu miere
  • 2 linguri cu lapte
  • 1 ceşcuţă de fistic pisat

 

Mod de preparare:

Tine pe grătarul încins bucăţelele de ananas, câte 3-4 minute pe fiecare parte, până ce fac dungi. Intre timp, amestecă iaurtul cu mierea şi laptele.

Pune pe farfurii câte 2-3 bucăţele de ananas fript şi stropeşte-le cu sosul de iaurt.

Deasupra presară fistic mărunţit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.