Ananas umplut cu stafide
PrinteazaAnanas umplut cu stafide din: ananas, kiwi, para, capsuni, stafide, rom.
- 1 ananas
- 2 kiwi
- 1 pară mare
- 200 g căpşune
- 50 g stafide
- 1 lingură de rom (opţional)
Mod de preparare:
Se taie ananasul în două, pe lungime, se scobeşte miezul cu grijă, apoi se taie cubuleţe, înlăturând partea centrală lemnoasă. Se toarnă romul peste cubuleţele de ananas, se adaugă stafidele şi se lasă la rece 30 de minute.
Se spală căpşunele, scoţându-li-se frunzuliţele, apoi se taie sferturi. Se taie cubuleţe kiwi şi para.
Intr-un castron suficient de mare, se amestecă toate fructele. Compoziţia se toarnă în jumătăţile de ananas. Salata de fructe se poate orna cu puţină frişca sau cu îngheţată.
Ananas umplut cu stafide
Pofta buna!