Andive cu pesmet la cuptor

Printeaza

Andive cu pesmet la cuptor

Ingrediente:Andive cu pesmet la cuptor

  • 1 kg andive
  • 150 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • pesmet

 

 

 

Mod de preparare:

Curata andivele, spala-le si opareste-le cu apa fierbinte cu sare. Dupa ce se scurg, unge cu unt o cratita, presara pesmet, aseaza andivele.

Presara peste ele un strat de cascaval ras si pesmet tras in ulei. Se pune cratita in cuptor si cand s-au rumenit se scot si se servesc cu bucati de unt pus deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.